Seizoen 2019 - 2020 

Eerste try-outs bekend. Boek 2019-2020 

FRANK BLUEKA            
"Einstein was a Rolling Stone".

Een magistraal muzikaal verhaal en sterke songs die spelen met de tijd

In ‘Einstein was a Rolling Stone eert rockpoëet en songwriter Frank Blueka  het muzikale karakter van Einsteins ideeën. Een verrassende, muzikale ontdekkingsreis.  Frank Blueka speelt zelfgeschreven muziek én prachtige akoestische bewerkingen van bestaande klassiekers.

Ook vertelt Frank hoe hij als 8 jarige hele pianostukken uit zijn hoofd leerde, omdat hij niet snel genoeg noten kon lezen: “Ik dacht dat ik er niets van kon en stopte al na 2 jaar om op mijn zeventiende de gitaar eens uit te proberen...". Inmiddels heeft Frank een aantal mooie albums achter zijn naam staan. Albums die tot over de grens belangstelling ontvangen. De piano is ook teruggekeerd, en hoe! Eerder viel in de theaters al te genieten van creatieve bewerkingen van Tom Waits en Neil Young.

In deze voorstelling staat Albert Einsteins idee centraal dat tijd en ruimte veranderlijk zijn. Frank gebruikt dit humorvol en soms gekscherend als basis voor zijn muzikale verhaal. Laat de warme sfeer u meevoeren in de flow van prachtige songs en het vrijdenken van Einstein. Zet samen met Frank de tijd stil…het licht buigt af… naar u als publiek … en een gevoel van oneindige mogelijkheden komt boven.

 

Creatief

Performance,Tekst & Muziek : FRANK BLUEKA
Beelden: Einstein, art divers, Genius, Googled 
Regie: Frank Blueka/ Chris Illinoir/ N. Dekker 
Techniek/ Licht: Zaaltechnicus/ M. v Oort 
Foto's: M.P.I. van Oort / PRESS: BMP-Theater  

Vanaf maart 2019 de eerste try-outs en voorjaars-voorstellingen

Seizoen 2019-2020 volgt.

Seizoen 2017-2018

Kaarten laatste (!) voorstelling 27 oktober 2018

FRANK BLUEKA            
"Tom Waits meets Neil Young".

Twee iconen. Eén complot...

Gitarist/ Pianist/ Songwriter Frank Blueka brengt een muzikale complottheorie tot leven over Tom Waits en Neil Young. Twee iconen in de popmuziek die een geheime ontmoeting hebben in een oud café in San Diego aan de Amerikaanse westkust.
 

Zowel Neil Young als Tom Waits hebben het aanbod gehad om zich bij leven dood te laten verklaren. Hun dood af te laten kopen en een geheel nieuwe identiteit te krijgen. Verheug uzelf op een spannende muzikale voorstelling, die bol staat van onverwachte en verrassende wendingen. De stijl van beide iconen wordt over elkaar gelegd en door elkaar geschoven. De gloedvolle muziek van Tom Waits, Neil Young en ook van Frank zelf wordt tot grote hoogte gestuwd door piano, gitaar en stem.

En onderweg is daar het mooie van de stilte, de ingetogenheid, het intieme, de fluistering.  Als bezoeker wordt u meegenomen in het verhaal en op een prachtige avond uit getrakteerd. U vergeet de tijd en kunt genieten van een wereld die hier is en toch daar.. 

Kaarten laatste (!) "Tom Waits meets Neil Young" in Gorinchem

Bezoek een aantal festivaloptredens zie EVENTS

Bookers kunnen hier terecht.

Blijf op de hoogte door inschrijving op de maillijst.